Een app en een website?

Apps zijn populair. Maar ze hebben vooral voordelen bij lokaal gebruik. Zoals het besturen van uw thermostaat. Als alternatief voor uw website is het vaak minder geschikt omdat het u op onnodige kosten jaagt. Want een goed ontworpen website functioneert ook uitstekend op mobiele apparaten en maakt een aparte app overbodig.

Met een moderne website die ook mobiel apparaten goed bedient bespaart u zo op de ontwikkelkosten voor aparte Android, Iphone en Windows apps.

Vernieuwing is de uitdaging en komt van buiten. GemeneGronden gelooft in delen en openheid en denkt graag met u mee. GemeneGronden maakt websites, voor u, met u, op maat. Met een open, onbevangen instelling waarin u alle ruimte heeft. Dat gezegd hebbende is Drupal het Content Management Systeem dat bij voorkeur aan de basis van uw nieuwe website ligtt. Want daarmee kan snel naar een perfect resultaat toe worden gewerkt.

En ook voor aanpassingen aan uw bestaande website, of de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe webapplicatie of aanpassing aan de nieuwe webrichtlijnen bent u bij GemeneGronden op het juiste adres.

Ook voor alles dat niet standaard is:
info@gemenegronden.nl | 0617660054 | kvk: 61084786